CANNASEN® Infect Protect Lozenges

CANNASEN® Infect Protect Lozenges

20 sugetabletter
Højst 3 sugetabletter i døgnet

Hvad er CANNASEN® Infect Protect?

CANNASEN® Infect Protect er halssugetabletter med et unikt kompleks af aktive ingredienser, der består af gummi arabicum, havtornbladekstrakt og hyaluronsyre, der fysisk støtter mundens og halsens naturlige barrierefunktion mod infektiøse virus og bakterier. Dette gøres ved at dække slimhinden i munden og svælget med en beskyttende film.

Fri fragt over 350 kr
Levering 1-2 hverdage

149,95 kr.

117 på lager

Varenummer (SKU): 14020-24-C Kategorier: ,

Sådan sikrer vi, at vores produkter er af højeste kvalitet

Når du som forbruger søger efter produkter af høj kvalitet, er det vigtigt at vide, at de opfylder de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Derfor går vi ekstra langt for at sikre, at vores produkter gennemgår grundige og omfattende tests, inden de når dine hænder. Uanset hvilket produkt du vælger, kan du stole på, at det kun indeholder ingredienser, hvis effektivitet og kompatibilitet er blevet testet og påvist i velrenommerede, langsigtede studier. Ingen parabener eller plastikpartikler.

Detaljeret info

Sådan virker CANNASEN® Infect Protect

Når sugetabletten opløses, dækker den de irriterede slimhinder med en beskyttende film. Slimhinderne lindres og beskyttes mod yderligere ydre irritamenter. Desuden støttes og styrkes slimhindens naturlige forsvarsfunktion af den fysiske barriere, hvilket gør det vanskeligere for yderligere bakterier og virus at trænge igennem. På grund af denne fysiske virkemåde er der ingen dannelse af modstand.

Anvendelse

Brugsfordele

  • Beskytter fysisk mod virus- og bakterieinfektioner og hjælper mod virusforkølelser.
  • Lindrer tør hoste og beskytter stemmebåndene, fugter halsen.
  • Lindrer halsømhed, hæshed, kløe og irritation
  • Lindrer hoste og halsømhed forårsaget af rygning og tør luft.

Anvendelsesområde

Opløses langsomt i munden.

Doseringsvejledning

Opløs en sugetablet langsomt i munden. Må ikke synkes eller tygges. Højst 3 sugetabletter i døgnet. Den anførte dosis må ikke overskrides.

Ingredienser

Aktive ingredienser

Gummi arabicum, havtornekstrakt, hyaluronsyre.

Havtorn

Havtorn stammer fra Himalaya. Frugterne har et meget højt indhold af A- og C-vitamin, mens bladene indeholder høje niveauer af flavonoider og polyfenoler, der er kraftige antioxidanter. Aktivt forsvar mod infektion, moderne forskning har påvist nytten af havtornblade til beskyttelse mod virus og bakterier. Havtornbladekstrakten i CANNASEN® Infect Protect  sugetabletter er rigt på polyfenoler (tanniner).

Andre ingredienser

Maltitol, sorbitol, renset vand, citronsyre, naturlige smagsstoffer, vegetabilsk olie, sucralose, mentol. Uden konserveringsmidler og farvestoffer. Sukkerfri, glutenfri, laktosefri.

Opbevaring

Opbevares tørt og under 25 °C.

General Information

Luftvejsinfektioner (forkølelse)

En almindelig forkølelse er en akut infektion i de øvre luftveje, normalt forårsaget af en virus. Luftvejsinfektioner er en af de mest almindelige sygdomme. Forkølelse (influenzalignende infektion) i form af betændelse i mund og svælg forekommer ofte efter udsættelse for kulde. Typiske symptomer er hoste, løbende næse, hæshed og ondt i halsen. Antibiotika er ofte magtesløse her, da de kun bekæmper bakterier, idet de fleste patogener er virus.

Infektionsrisici (pandemier)

Infektioner, der skyldes nyopståede virus, uafhængigt af årstiderne, er steget for nylig. Disse infektioner omfatter feber og symptomer som ondt i halsen, forkølelse, hoste, muskelsmerter, ledsmerter, hovedpine og diarré. Indtrængning af virus og bakterier i organismen Hvis det lykkes for virus og bakterier at binde sig til kroppens celler og dermed hurtigt formere sig, svækker patogenerne kroppens modstandskraft. Resultatet er influenzalignende infektioner (forkølelse) med ledsagende symptomer som løbende næse, hæshed og hoste samt generelle infektioner, der udløser feber og dermed forbundne symptomer.

Brugsvejledning

Klik her for at læse brugsvejledning for CANNASEN® Infect Protect Lozenges

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CANNASEN® Infect Protect Lozenges”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *